Γιάννης Ιωαννίδης: Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του – Με τη σύζυγό του, Γιούλα, και την κόρη τους, Θεοδώρα – Ελένη

Η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη και της Γιούλας Γκιουζελοπούλου άργησε να έρθει στη ζωή τους, γι’ αυτό και της έδωσαν το όνομα Θεοδώρα – Ελένη, αφού τη χαρακτήρισαν “δώρο Θεού”

Θλίψη σκόρπισε στον ελληνικό αθλητισμό, και όχι μόνο, η είδηση ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, ο “Ξανθός” τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν με την υγεία του. Για τον λόγο αυτό οι δημόσιες εμφανίσεις του ήταν ελάχιστες.

Στις πιο πρόσφατες από αυτές, όταν το 2019 είχε βρεθεί στο Νεκροταφείο Βύρωνα για την κηδεία του Αντώνη Λάνθιμου.

Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε δώσει το “παρών” και στις κηδείες του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και του άλλοτε προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, Κώστα Πολίτη.

Με τη σύζυγο και την κόρη τους, Θεοδώρα – Ελένη

Το 2017 ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε στο Θέατρο Ριάλτο για την παράσταση “Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του” των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε δίπλα στη σύζυγό του, Γιούλα Γκιουζελοπούλου, και την κόρη τους.

Η κόρη του άργησε να έρθει στη ζωή τους, γι’ αυτό και της έδωσαν το όνομα Θεοδώρα – Ελένη, αφού τη χαρακτήρισαν “δώρο Θεού” που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. “Αυτό είναι το καλύτερο, το πιο μεγάλο κύπελλο, όλα τα άλλα μοιάζουν… παιδικά μπροστά του”, είχε δηλώσει στο Onsports ο Γιάννης Ιωαννίδης.

“Δεν της κάνω χατίρια, φροντίζω να έχει αυτό που πρέπει να έχει. Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά υλικά αγαθά. Η αγάπη δεν αγοράζεται, κερδίζεται. Το παιδί χρειάζεται χώρο για να παίξει και χρόνο για να το κάνει. Και αυτό πρέπει να φροντίσουμε σαν γονείς αλλά και σαν πολιτικοί να τους προσφέρουμε”, είπε επίσης.

Tilestwra