«Γιατί ουρλιάζετε;»: Έξαλλη η Ράνια Τζίμα, είπε την ατάκα που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές και αποθεώθηκε

Χαμός στην εκπομπή του Mega, σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα, ανάμεσα σε Ρένα Δούρου και Βασίλη Σπανάκη, με την Ράνια Τζίμα να προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη.

«Εδώ δεν πουλάμε κηραλοιφές εδώ είναι Mega», υπογράμμισε η Ρένα Δούρου στον Βασίλη Σπανάκη με την Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, χωρίς επιτυχία.

«Κ. Σπανάκη δεν έχετε τον λόγο! Δεν έχετε τον λόγο, εγώ σας τον αφαιρώ τον λόγο κ. Σπανάκη! γιατί δεν έχετε ευγενική συμπεριφορά απέναντι μας. Διακόπτετε κ. Σπανάκη. Δεν μιλάτε. Τσακώνεστε χωρίς λόγο» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρετεντέρης, για να συμπληρώσει η Ρένα Δούρου πως «σας λέει ο κ. Πρετεντέρης ότι δεν είστε ευπρεπής. Μπορώ να σας πω ότι είστε ψεύτης και τυχάρπαστος, αλλά δεν θα σεβαστώ ούτε την κα. Τζίμα ούτε τον κ. Πρετεντέρη».

«Αλαζόνες», φώναζε η Ρένα Δούρου στον Βασίλη Σπανάκη που επέμεινε να μιλάει, ενώ η Ράνια Τζίμα σημείωσε «κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Μα πού αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε «εγώ; Μα όλα τα έχω σχολιάσει! Όλα τα έχω σχολιάσει κα. Τζίμα», με την Ράνια Τζίμα να ανεβάζει τον τόνο της φωνής της, λέγοντας «αν τα έχετε σχολιάσει όλα, γιατί ουρλιάζετε που δεν μιλήσατε κ. Σπανάκη; Αποφασίστε! Μιλήσατε ή όχι».

«Κατ’ αρχάς αφήστε τώρα το ουρλιάζω σε μένα» απάντησε ο Βασίλης Σπανάκης με την Ράνια Τζίμα να διερωτάται «μα τώρα αλήθεια λέτε; Θα μας χαμηλώνει ο κόσμος με τα τηλεκοντρόλ κ. Σπανάκη. Τώρα προσπαθούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε προς τι αυτές οι συγκεκριμένες αναφορές».

Χαμός στην εκπομπή του Mega για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

tilestwra