Γιατρός αποκαλύπτει τις 3 πιο σημαντικές πρακτικές για να μην αρρωστήσετε τον χειμώνα

Οι συμβουλές του γιατρού

Η νούμερο 1 συμβουλή του Patel είναι να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου.

Δώστε στο δέρμα σας μια ώθηση υγρασίας

Ο γιατρός με έδρα τη La Habra της Καλιφόρνια συνέστησε να κρατάτε το δέρμα σας ενυδατωμένο για να αποτρέψετε την απώλεια νερού. Επιπλέον, όταν ο αέρας γίνεται πολύ πιο ξηρός τους ψυχρούς μήνες, «είναι σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα για να διατηρήσει την υγρασία του», είπε.

Ο Patel είπε ότι οι ενυδατικές κρέμες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα – λειτουργώντας ως ασπίδα ενάντια στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες σε κρύο και σκληρό καιρό.

Φροντίστε να λαμβάνετε βιταμίνη D

Ο Patel δήλωσε ότι η λήψη της βιταμίνης D όλο το χρόνο είναι σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

«Βοηθά σε πολλούς τομείς το σώμα σας για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την καλύτερη ψυχική κατάσταση, για τη διατήρηση του βάρους, στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα» – και πολλά άλλα, είπε.

Συνεχίστε να ενυδατώνεστε

Η διατήρηση της ενυδάτωσης κατά τους ψυχρούς μήνες μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας.

Ο Patel δήλωσε στο Fox News Digital ότι η ανάγκη του σώματός μας για νερό σε πιο δροσερό καιρό είναι εξίσου έντονη με το καλοκαίρι. «Ο ξηρός, εσωτερικός αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη απώλεια υγρών», είπε.

Επιπλέον, είπε ότι η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ μπορεί να αφυδατώσει τον οργανισμό μας γρήγορα.Το διαβάσαμε ΕΔΩ