Γιώργος Αγγελόπουλος: «Λύγισε» μιλώντας για την απουσία της μητέρας του από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και οι δυο τους είχαν στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς.

Κουμπάρος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στο γουδί.

Τα κλάματα του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη μητέρα του
Μετά την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στο κτήμα, οι δυο τους έκοψαν τη γαμήλια τούρτα.

Μάλιστα, λίγο πριν αρχίσει το γλέντι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους καλεσμένους του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απουσία της μητέρας του από τον γάμο και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε… Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και “λύγισε”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Δήμητρα Βαμβακούση και είπε για την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Είχα την τιμή να την γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους μου τους φίλους και όλους εσάς που είστε εδώ».

Να σημειώσουμε, πως έχει γίνει γνωστό ότι η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα, καθώς η μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του FTHIS.GR που ακολουθούν.tilestwra