Γλυφάδα: Βρέθηκε βóμβα του Β’ Παγκοσμiου Πoλέμοu – Κλείνει η Ποσειδώνος

Κλείνει αύριο Πέμπτη μεγάλο τμήμα της λεωφόρου για την εξουδετέρωση της βόμβας

Κλείνει αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, η λεωφόρος Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση για την καταστροφή βόμβας 500 λιβρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε μετά από εργασίες στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η ειδική επιχείρηση εξουδετέρωσης θα γίνει από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς και η διακοπή της κυκλοφορίας θα έχει δίωρη διάρκεια – συγκεκριμένα από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ..

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.

Επιπλέον, απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης θα ισχύσει από απόψε, Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων και του Τραμ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

-Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

-Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.»

tilestwra