Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Η διατροφή που δίνει δεν φτάνει ούτε για γάλα» λέει η πρώην σύζυγός του

Οι σχέσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση με την πρώην σύζυγό του και την ενός έτους κόρη του είναι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές αυτό το διάστημα.

Με αφορμή την απουσία του τραγουδιστή από τη βάφτιση του παιδιού τους, αλλά και τις δηλώσεις της Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην γυναίκας του, για την απαθή στάση απέναντι στην κόρη του, έχει δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μέσω του δικηγόρου του, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης διέψευσε ότι μένει αμέτοχος ως γονέας, όπως άφησε να εννοηθεί η Ελένη Τσιριγκάκη. «Πληρώνει κανονικά διατροφή, το βλέπει το παιδί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας.

Μετά τα παραπάνω, η Ελένη Τσιριγκάκη επανήλθε με απάντηση, μέσω του «Happy Day».

«Θα ήθελα να δώσω μία απάντηση ως προς την διατροφή του παιδιού μου η οποία είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα. Ναι μου τη δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος του εξεπλάγην μόλις άκουσε τα χρήματα που βάζει και τον ρώτησε μπροστά μου “πώς θα ζήσει η γυναίκα ρε άνθρωπε με αυτά τα χρήματα;”. Η απάντηση ήταν “τόσα έχω”. Το παιδάκι έχει να τον δει ένα χρόνο κι αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του. Όλοι ξέρουν τι γίνεται δεν έχω θυμό ούτε μ’ αρέσει λέξη εκδικιση αλλά δικαίωση» είπε.

Δείτε το βίντεο

Τι είπε ο δικηγόρος του

«Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί» είχε πει η Ελένη Τσιριγκάκη, για τη βάφτιση της κόρης τους.

Το πρωί της επομένης, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε στην ίδια εκπομπή, διαψεύδοντας όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με το παιδί του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, δήλωσε: «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».

Δείτε το βίντεο

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Όσα είπε η Ελένη Τσιριγκάκη

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί, έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά, βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω; Ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και την δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου»

tilestwra