Γυναικοκτονiα στην Θεσσαλονίκη: Με καραμπίνα σκóτωσε ο 38χρονος την πρώην σύζυγό του – Δεν υπήρχε καταγγελία εναντίον του

Αποκαλυπτικός ήταν φίλος του 38χρονου αστυνομικού, που έγινε πρωταγωνιστής ακόμα μιας γυναικοκτονίας στην χώρα μας, καθώς το πρωί της Δευτέρας σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι της γυναίκας στην Καλαμαριά.

Ο φίλος του δράστη και αυτόχειρα αποκάλυψε για τη γυναικοκτονία στην Καλαμαριά πως ο αστυνομικός – που μετά το διαζύγιο ζούσε μαζί με τους γονείς του – είχε πάρει την καραμπίνα του πατέρα με το πρόσχημα ότι θέλει να καθαρίσει το όπλο. Τα ξημερώματα έφυγε από το σπίτι των γονιών του και αφού βεβαιώθηκε ότι τα παιδιά μπήκαν στο σχολικό λεωφορείο, στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα της 42χρονης την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο φίλος του αστυνομικού είπε, δε, ότι συχνά ο άνδρας έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

Σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι ο διαζύγιο είχε βγει μόλις λίγο καιρό πριν την παρακαλούσε να ξαναπαντρευτούν, η ίδια όμως αρνούνταν.

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα» είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο 38χρονος δεν είχε ούτε υπηρεσιακό όπλο, καθώς του είχε αφαιρεθεί.

Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία

Σύμφωνα πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης και αυτόχειρας δεν είχε όπλο καθώς είχε χειρουργηθεί στον ώμο, ενώ υπήρξε και τηλεφωνητής στην Άμεση Δράση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η 42χρονη του ζήτησε να χωρίσουν στις αρχές του 2023, λέγοντάς του ότι θέλει να μείνει μόνη της και διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν είχε κάποια παράλληλη σχέση.

Το 42χρονο θύμα ήταν μια γυναίκα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, καθώς ο πατέρας της ήταν επιχειρηματίας. Μάλιστα, τα δύο παιδιά τους πήγαιναν σε κολλέγιο της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται, δε, πως η γυναίκα δεν απαίτησε καν διατροφή από τον πρώην σύζυγό της κατά την έκδοση του διαζυγίου, καθώς ήταν οικονομικά ανεξάρτητη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ενδεχομένως ο ίδιος να είχε προβλήματα κατάθλιψης, καθώς δεν είχε κοινωνικό κύκλο, πέρα από τους φίλους κυρίως της συζύγου του. Με αποτέλεσμα, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.tilestwra