Δέσποινα Μοιραράκη: Η άγνωστη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash μίλησε για την τηλεόραση, την απώλεια του συζύγου της αλλά και την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η άγνωστη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Το Cash or Trash είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη Μοντέρνα Σταχτοπούτα εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί έχω πράγματα από την Αλίκη. Η Αλίκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε “έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα και μασουλάω και σε βλέπω”. Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της και της είπα “άντε σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά”», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Για την απώλεια του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου. Πέρυσι ήμουν σε μια κατάσταση σοκ. Προσπαθώ με πολλή δουλειά και θέληση να το έχω στην καρδιά μου, αλλά να μην το κοινοποιώ».

Όσο για τη μεγάλη καριέρα της στον χώρο των πωλήσεων, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Έχει γίνει μάχη επώνυμων πελατών για χαλί σε έκθεσή μου. Τους καθησύχασα με πολύ ωραία διπλωματία. Μου έχει τύχει σε ζωντανό να πέσουν τα χαλιά πάνω μου. Σε τηλεοπτική δημοπρασία, ένα μεγάλο ολομέταξο χαλί είχε πουληθεί 18.000.000 εκατομμύρια δραχμές. Έχω νιώσει να κινδυνεύω στην Περσία γιατί η φράντζα μου είχε βγει από το μαντήλι, ήθελαν να με πάνε στη φυλακή. Μου έχει γίνει πρόταση γάμου και μου είπαν “έχεις 20 λεπτά χρόνο για να αποφασίσεις να πάμε τώρα στο τζαμί να σε παντρευτώ”».

Για την τηλεόραση και τις προτάσεις που έχει δεχτεί, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: «Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το Deal. Δεν είμαι διψασμένη για να βγω στην τηλεόραση».

Δείτε το video

fanpage