Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία ηθοποιός

Λίλιαν Μηνιάτη: Υπήρξε μια από τις δευτεραγωνίστριες του Ελληνικού κινηματογράφου που άφησε εποχή και για την ομορφιά της και για την υποκριτική της υπόσταση

Γεννημένη το 1943 ευτύχησε να παίξει σε λίγες ελληνικές ταινίες, αλλά με πολύ σπουδαίους συμπρωταγωνιστές. Από τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μέχρι και τον Τάκη Μηλιάδη.

Την είδαμε και την αγαπήσαμε μέσα από 11 Ελληνικές ταινίες. Πανέμορφη, ταλαντούχα, η Λίλιαν Μηνιάτη με τα μεγάλα, ζωηρά μάτια αποτελεί ένα πραγματικό φαινόμενο όχι όμως για τους λόγους που θα υπέθετε κανείς.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον ελληνικό κινηματογράφο το 1964 με την κωμωδία “Σχολή για σωφερίνες” σε σκηνοθεσία Κώστα Στράντζαλη και πρωταγωνιστές τον Θανάση Βέγγο και τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Συνολικά έχει εμφανιστεί σε 13 ταινίες, και οι πιο σημαντικοί της ρόλοι ήταν στις ταινίες «Υιέ μου υιέ μου» σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Γρηγορίου και «Να ζει κανείς ή να μη ζει» σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου. Η τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν το 1967 στην ταινία «Ο κόσμος τρελάθηκε» του Ερρίκου Θαλασσινού.

Η τελευταία της εμφάνιση

Η τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν το 1967 στην ταινία «Ο κόσμος τρελάθηκε» του Ερρίκου Θαλασσινού.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε μία φωτογραφία της κι όπως βλέπουμε, διατηρεί την γοητεία της ως τώρα…

Λίλιαν Μηνιάτη: Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία ηθοποιός

Πηγή