Δεν άντεξε και «έσπασε» η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα της εκπομπής

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Η ίδια, όσο μιλούσε για την οικογένειά της, φάνηκε φορτισμένη συναισθηματικά.

«Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά»

Παράλληλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξομολογήθηκε πως «όταν ξεκίναγα δεν το περίμενα όλο αυτό, όχι βέβαια. Όταν ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν 17 ετών, το 1986… Τώρα, η μάνα μου! Η μάνα μου, παιδιά, τώρα θα λέει: «Αχ αυτό το παιδί μου, που λέει όλο την ηλικία του»! Μου λέει, «βρε παιδί μου, μην την λες την ηλικία σου κάθε φορά». Τελοσπάντων, εγώ είμαι γεννηθείσα το 1970, μαμά, και όταν ξεκίνησα το 1986 που ήμουν στην Γ’ Λυκείου δεν είχα καμία σχέση με αυτό που λέμε τραγούδι, νυχτερινή δουλειά και προφανώς δεν φανταζόμουν ποτέ όλα αυτά τα καλά που μου έφερε η δουλειά, ο Θεός, οι άνθρωποι που μου έδωσαν τα τραγούδια τους και μου άνοιξαν τα μαγαζιά τους για να μπω να τραγουδήσω. Όχι δεν το φανταζόμουν ποτέ», παραδέχθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Μου είχε γίνει η μυθική τότε πρόταση για τις Χάντρες της Αθήνας, γιατί εμείς τις είχαμε τις Χάντρες στη Θεσσαλονίκη και, όταν πια αποφάσισα ότι θα γίνω «εσωτερικός μετανάστης» και από τη Θεσσαλονίκη θα πάω στην Αθήνα, ανέβηκα σε εκείνο το αεροπλάνο και το θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν κάτι πολύ χαρούμενο αλλά για ένα κορίτσι τότε 26 ετών με την κόρη μου, την Χριστιάνα ούτε 2 ετών, έβλεπα από ψηλά τα φώτα της πόλης και σκεφτόμουν που πάω. Είχα μια μικρή άγνοια κινδύνου λόγω ηλικίας, είχα μια μεγάλη χαρά για κάτι καινούργιο που ερχόταν. Είχα ένα μωρό στην αγκαλιά, ναι, αλλά είχα μια θαυμάσια οικογένεια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ…»

«Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι»

«Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι γιατί, θέλω να το πω αυτό, η οικογένεια είναι ο πυρήνας, η μικρή κοινωνία και το κέντρο του ανθρώπου. Επειδή έρχονται πολύ νέοι και με ακούνε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε και αγκαλιάζετε τη μουσική μου, πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας. Να τους σέβεστε, να τους ακούτε. Είναι τόσο σημαντικά και όμορφα από καρδιάς τα λόγια τους».

«Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά. Πρέπει να τους ακούμε γιατί μετά, όταν περνάνε τα χρόνια, έρχονται όλα αυτά και κάθονται κάπου ωραία σε μια πλευρά της καρδιάς και του μυαλού. Να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους ακούτε, να τους σέβεστε» πρόσθεσε, τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, αρκετά συγκινημένη, για να βγάλει ένα χαρτάκι από την τσέπη της και να σκουπίσει τα μάτια της στην εκπομπή του MEGA.

fanpage