«Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Τα πούλησα όλα”

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ, σήμερα, Σάββατο, το πρωί και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για την οικονομική της καταστροφή και το πως έχασε όλη την περιουσία της.

Tι συνέβη

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός και χορεύτρια «τα πήρα με τόκο από τη ζωή και πάντα τα παίρνω. Τώρα, όμως, μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη. Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά, αλλά το δεύτερο είναι να αγοράζω βιβλία».

«Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία. Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά, γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στο όνομα μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα».

fanpage