«Δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω»: Συγκινεί η συντρόφος του Αίαντα Μανθόπουλου

Την Παρασκευή 20/10, σε κλειστό κύκλο, στο Κοιμητήριο της Παιανίας, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Τραγική φιγούρα και η επί 7 χρόνια σύντροφος του ηθοποιού και επιχειρηματία μέχρι το τέλος της ζωής του, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, περιγράφοντας τη δυσβάσταχτη απώλειά της.

Συγκινεί η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου: Το κενό που αισθάνομαι είναι δυσβάσταχτο

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω, είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς σειρές, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 17/10, και ενώ νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, με φίλους και παλιούς του συνεργάτες να τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους.

tilestwra