Δημήτρης Καμπουράκης: «Aδύνατo να ανταπεξέλθω – Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου»

Στη λήξη της συνεργασίας με το OPEN προχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία και ενημερώθηκε αρχικά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού» επισημάνθηκε στην ανακοίνωση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Δημήτρης Καμπουράκης προχώρησε σε μια δήλωση εξηγώντας ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Ακολουθεί η δήλωση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή:

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

tilestwra