Διέρρευσε για την Υπολοχαγό Νατάσσα αυτό που δεν περίμενε κανείς

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται”, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες ιστορίες για την ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα».

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «η πιο εμπορική ταινία όλης εκείνης της χρυσής περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου, είναι αναμφίβολα η «Υπολοχαγός Νατάσσα». Εδώ πρέπει να πούμε πως ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Υπολοχαγός Ναυσικά». Η Αλίκη μόλις άκουσε το «Ναυσικά» της πήγε κατευθείαν το μυαλό της στο «Ναυσικαααά», στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Δεν ήθελε ο κόσμος να συνδέσει το «Ναυσικά» το κωμικό με τον Παπαγιανόπουλο, οπότε της άρεσε το όνομα «Νατάσσα». Ο Φώσκολος το κατάλαβε στο πρώτο ραντεβού που κάνανε και της είπε “Αλίκη μου εντάξει θα σου κάνω αυτό το χατίρι, αλλά άλλο χατίρι δεν θα σου κάνω”».

Για τη σκηνή του βασανιστηρίου

Και συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας «υπήρχε μία σκηνή στα βασανιστήρια και μάλιστα σε εκείνη τη σκηνή της είχε πει εκείνη την ημέρα “Αλίκη μου θα έρθεις στο γύρισμα με ένα πάρα πολύ απλό φόρεμα”. Πραγματικά, η Αλίκη πήγε με ένα πάρα πολύ απλό φόρεμα, η διαφορά όμως ήταν ότι το φόρεμα ήταν μεταξωτό. Ο Φώσκολος δεν είπε τίποτα για το φόρεμα, είπε να της δέσουν τα χέρια και ξαφνικά πήρε λάσπες κάτω από τους πάγκους που ήταν στο πάτωμα και άρχισε να την λερώνει. Λέει η Αλίκη “Νίκο μου τι κάνεις εκεί, γιατί με λερώνεις;”. “Ξέρω εγώ Αλίκη μου, μη μιλάς” της είπε και πήρε και ένα ψαλίδι και της ψαλίδισε όλο το φόρεμα για να φανεί ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Η Αλίκη άρχισε να κλαίει, να φωνάζει, τότε είπε ο Φώσκολος “Λοιπόν, πάμε γύρισμα τώρα που είναι πραγματικά φορτισμένη”».

fanpage