Διαζύγιο «βóμβα» στο Χόλιγουντ: Η Μέριλ Στριπ χωρίζει μετά από 45 χρόνια γάμου

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ παντρεύτηκαν το 1978 και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός της επί 45 χρόνια Ντον Γκάμερ παίρνουν διαζύγιο.

Σύμφωνα μάλιστα με εκπρόσωπο του ζευγαριού που μίλησε στο Page Six, η 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης «έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έξι χρόνια, όπως επέλεξαν, παρόλο που δεν θα σταματήσει ποτέ να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1978 και έχει 4 παιδιά, τους Henry, 43 ετών, Mamie, 40 ετών, Grace, 37 ετών, και Louisa Jacobson, 30 ετών.

Πώς γνωρίστηκαν Μέριλ Στριπ – Ντον Γκάμερ

Γνωρίστηκαν μέσω του αδελφού της Στριπ και παντρέυτηκαν στην αυλή του πατρικού σπιτιού της ηθοποιού. Ο γάμος μάλιστα έγινε έξι μήνες μετά τον θάνατο του πρώην συντρόφου και συναδέλφου της Στριπ, John Cazale από καρκίνο του πνεύμονα.

Μετά τον θάνατό του η ηθοποιός έπρεπε να μετακομίσει από το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τον Cazale, κάτι που έκανε με τη βοήθεια του αδελφού της και ενός φίλου του, που δεν ήταν άλλος από τον Γκάμερ.

Ο Γκάμερ της πρότεινε μάλιστα να νοικιάζει το δικό του διαμέρισμα για τις περιόδους που εκείνος έλειπε από τη Νέα Υόρκη, με τη σχέση τους από φιλική να εξελίσσεται πολύ σύντομα σε ερωτική.

Τα παιδιά τους έχουν κληρονομήσει την καλλιτεχνική «φλέβα» των γονιών τους, με την κόρη τους Louisa να πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO Max «The Gilded Age»

tilestwra