Δολοφονία 36χρονου Αντώνη – Ανατροπή τελευταία στιγμής: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο υποπλοίαρχος & ο ναύκληρος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου «Blue Horizon» που κατηγορούνταν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Blue Horizon: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Συγκεκριμένα, μετά τη συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών αποφασίστηκε, ότι τα δύο μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» αφήνονται ελεύθεροι υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους σε αστυνομικό τμήμα.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος στην προσπάθεια του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

Σημειώνεται επίσης, ότι για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί ο ύπαρχος και ο πλοίαρχος του πλοίου. Στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μ. Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.tilestwra