Δύσκολες ώρες για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Υποφέρει, τον έχουν σε καταστολή – Είναι επιφυλακτικοί οι γιατροί»

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο της Αθήνας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 9 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δύσκολες ώρες για τον Αίαντα Μανθόπουλο – Είναι επιφυλακτικοί οι γιατροί

Ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία. Κατάφερε ωστόσο, να ειδοποιήσει μέσω τηλεφώνου τη σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου η οποία και έσπευσε να τον βοηθήσει, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

«Ο σύντροφός μου υποφέρει αυτή τη στιγμή. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλικό από τη Δευτέρα. Όσο μπορούσαμε το διαχειριστήκαμε γρήγορα. Εννοώ ότι διακομίστηκε γρήγορα σε νοσοκομείο. Γίναν οι απαραίτητες ιατρικές ενέργειες και τώρα ευελπιστούμε με τη βοήθεια του Θεού ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η σύντροφος του ηθοποιού στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Είναι επιφυλακτικοί οι γιατροί. Ήταν σοβαρή η κατάστασή του. Τον έχουν σε καταστολή και αφήνουν τον εγκέφαλο να ξεκουραστεί και να δώσει ό,τι μπορεί καλύτερο».

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου επισήμανε επίσης ότι ο Αίας Μανθόπουλος είχε τις αισθήσεις του μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο νοσοκομείο και τον έβαλαν σε αίθουσα για να γίνει νάρκωση.

«Δεν μιλούσε, μου έσφιγγε μαζί», σημείωσε η σύντροφός του, η οποία είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια με τον ηθοποιό.

Αίας Μανθόπουλος

Όπως υπογράμμισε, δεν υπήρξαν προειδοποιητικά σημάδια και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. «Είναι σοβαρό αυτό που έπαθε, όμως οι μέρες θα δείξουν το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε ακόμα. Κρατάνε μια επιφύλαξη οι άνθρωποι (σσ οι γιατροί). Το καταλαβαίνω και περιμένουμε με υπομονή. Όπωσδήποτε ένας άνθρωπος δεν είναι σε εντατική για μια απλή κατάσταση. Έχουμε την αγωνία μας», κατέληξε.

tilestwra