Δύσκολες ώρες για τον Ρονάλντο: Καταδικάστnκε σε 99 μαστıγώματα για μοιχεiα στο lράν – Αγκάλıασε ανύπαντρn ζωγράφo με 85% αναπnρiα

Στο Ιράν όταν αγκαλιάσεις και φιλήσεις μια ανύπαντρη γυναίκα θεωρείται μοιχεία και έτσι το δικαστήριο φέρεται να καταδίκασε τον Ρονάλντο σε 99 μαστιγώματα, εκτός αν… δείξει μεταμέλεια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να υποστεί… 99 μαστιγώματα, ποινή για τη διάπραξη μοιχεία στο Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης όπως το “Rouydad24” και το “Sharq Emroz”.

Όπως αναφέρει η “Marca”, η ιρανική δικαιοσύνη φέρεται να επέβαλε αυτή την ποινή στον 38χρονο Πορτογάλο σταρ της Αλ Νασρ, αφού ταξίδεψε στην Τεχεράνη με την ομάδα του τον Σεπτέμβριο για να αντιμετωπίσει την Περσέπολις στο ασιατικό Champions League, έναν αγώνα τον οποίο η ομάδα του CR7 κέρδισε με 2-0.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης στο Ιράν, ο ποδοσφαιριστής έδωσε στη ζωγράφο Φατιμέ Χαμαμί μια υπογεγραμμένη φανέλα, την αγκάλιασε και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που του έδωσε δύο έργα της που δημιούργησε με τα πόδια της.

Η Φατιμέ είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει με το δεξί της πόδι.

Δείτε το βίντεο με την αγκαλία:

Ο ιρανικός Τύπος ισχυρίζεται ότι πολλοί Ιρανοί δικηγόροι έχουν καταθέσει μήνυση κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά αυτή, επειδή σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο το άγγιγμα μιας ανύπαντρης γυναίκας ισοδυναμεί με μοιχεία.

Η ιρανική δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 99 βουρδουλιές την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Ιράν, αν και η ποινή θα μπορούσε να αρθεί από δικαστή αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο εμπλεκόμενος δείξει… μεταμέλεια.

Μετά τις ποινές κατά της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, επειδή κυκλοφορούσε με κανονικά ρούχα στη Σαουδική Αραβία λοιπόν, αλλά και την… παρανομία τους να μην είναι παντρεμένοι, ήρθε και η δική του προσωπική… καταδίκη.

tilestwra