Δώρα Παντέλη: Έτοιμη για την διαβολοβδομάδα φορώντας το αγαπημένο της χρώμα

Η Δώρα Παντέλη δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού Novasports είναι υπεύθυνη για τις συνεντεύξεις στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague!

Διαβολοβδομάδα στα μπασκετικά είναι η εβδομάδα όπου υπάρχουν διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, Τρίτη και Πέμπτη, ή Τετάρτη και Παρασκευή για τις ομάδες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης!

Μία τέτοια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο αγώνες εντός έδρας, την Τετάρτη με τη Ζαλγκίρις και την Παρασκευή με την Βίρτους Μπολόνια και τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει την Τρίτη στο Βελιγράδι για να παίξει σε ουδέτερη έδρα με την Μακάμπι και στη συνέχεια να επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αγωνιστεί την Πέμπτη με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα!

Η Δώρα Παντέλη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με ένα όμορφο πράσινο φόρεμα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram και μέσω αυτών δήλωσε πανέτοιμη για την διαβολοβδομάδα των αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού διπλές είναι και οι υποχρεώσεις των δημοσιογράφων που καλύπτουν τους αγώνες και τις συνεντεύξεις έξω από αυτούς.

Θέλουμε περισσότερη Δώρα Παντέλη και αυτές οι εβδομάδες είναι βούτυρο στο ψωμί μας



Το διαβάσαμε ΕΔΩ