«Είμαι χoντρń και μоυ κακоφαίνεται αuτó που γiνεται»: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή πήρε θέση για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι “Άδωνις”. Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Πολλοί σχολίασαν την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

Μάλιστα, εκτός του Σταμάτη Κραουνάκη που έχει γράψει και συνθέσει το κομμάτι, η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα ήταν μία από τις προσωπικότητες που σχολίασαν το θέμα, εκφράζοντας τη στήριξή της προς όσους έχουν δεχτεί bullying για τα κιλά τους.

Η απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να επεξεργαστεί το τραγούδι έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με το θέμα του body shaming και της αποδοκιμασίας λόγω κιλών στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η τοποθέτηση της για τον “Άδωνι”

«Για να γίνει κάτι τέτοιο είναι επιρροή από αλλού. Δεν έχει κάτι κακό η λέξη χοντρή. Για ποιον λόγο είναι κακή η λέξη “χοντρή”; Σαν να λέμε “μην λες ψηλέ” γιατί είναι κακό το “ψηλός”. Μου κακοφαίνεται σαν χοντρή που είμαι όταν προσπαθείς να κάνεις τη λέξη να μην υπάρχει. Υπάρχουμε οι χοντροί. Χάνουμε το μέτρο γιατί μόνοι μας θεωρούμε ότι είναι κακή η λέξη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:Πηγή: tilestwra