«Είναι καλό να βουτάμε στη λάσπη»: Η Τατιάνα έκανε πρεμιέρα από τις πλημμύρες, αλλά όλοι κοιτούσαν τα πόδια της

Νέα αρχή για την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της, με το πρώτο ρεπορτάζ της σεζόν να την στέλνει στις καταστροφές της Θεσσαλίας.

Η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές όχι από το πλατό, αλλά από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας που καταστράφηκαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

H παρουσιάστρια αν και ντυμένη απλά αναδικνύοντας πάντα την εξαιρετική σιλιουέτα της ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες επέλεξε μια δερμάτινη γαλότσα πανάκριβου ιταλικού οίκου ασορτί φυσικά με την ζώνη της.

Οι δηλώσεις που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου

Το «T live», βρέθηκε δίπλα σε όσους είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη, δίνοντάς τους φωνή και μεταφέροντας τις μαρτυρίες τους για τους κόπους μιας ζωής που «πνίγηκαν» στη λάσπη.

Η παρουσιάστρια από το χωριό Κοσκινάς ανέφερε αρχικά: «Καλησπέρα σας κυρίες σας και κύριοι από την πληγωμένη καρδιά της Ελλάδας, την Θεσσαλία. Επιλέξαμε να βρεθούμε εδώ και να κάνουμε με το T live μία διαφορετική έναρξη σεζόν, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να δούμε κυρίως τα προβλήματά τους από κοντά.

Πιστεύω ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι, που μας έχετε συνηθίσει στο στούντιο και κάποιοι μας λένε “δημοσιογράφους του λευκού κολλάρου”, είναι καλό πολλές φορές να βουτάμε κι εμείς τα πόδια μας στη λάσπη και να βλέπουμε από κοντά τα προβλήματα του κόσμου.

Πιστέψτε με είναι αλλιώς να σου τα περιγράφουν και να τα βλέπεις από την τηλεόραση και αλλιώς να τα ζεις από κοντά».

Η κάμερα της εκπομπής και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται στα χωριά που επλήγησαν από τις πλημμύρες και καταγράφουν τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής.

Ολόκληρα χωριά έχουν σβηστεί από το χάρτη, ενώ σπίτια, χωράφια, καλλιέργειες και ζώα βρίσκονται θαμμένα κάτω από τόνους λάσπης.

Οι περιγραφές των πληγέντων για τις ατελείωτες ώρες που έζησαν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, πραγματικά συγκλονίζουν, ενώ στα πρόσωπά τους είναι ζωγραφισμένη η απόγνωση.

Οι ζημιές που αποκαλύπτονται με τη σταδιακή υποχώρηση του νερού είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Κλείνοντας, οι μαρτυρίες ήταν πραγματικά συγκλονιστικές.tilestwra