Είπε την αλήθεια που δεν έχει πει κανείς και χειροκροτήθηκε από όλες τις γυναίκες

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη.Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαριτίνα, τονίζοντας πως η κόρη της και η παρουσιάστρια είχαν δεχθεί την ίδια αντιμετώπιση.

Η Μιμή Ντενίση για την Δανάη Μπάρκα

Το έζησα λίγο εκ του μακρόθεν. Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα πιέζουμε και να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους ότι είμαι έτσι και θέλω να γίνεις κι εσύ έτσι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε αν είχε κιλά, ούτε αν δεν είχε η Μαριτίνα. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Είχε κάποια ορμονικά προβλήματα που τη δυσκόλευαν και το ήθελε», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε για τη Δανάη Μπάρκα:

«Η Δανάη για εμένα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Έφυγε από την τηλεόραση αυτή η μανία ότι πρέπει να είσαι ξανθιά, 50 κιλά και ψηλή. Έφερε έναν άλλο αέρα, έναν άλλο τύπο κι είναι πολύ συμβατό με την εποχή μας, που πρέπει να μάθουμε να μας αρέσει και να σεβόμαστε κάθε είδους προσωπικότητα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σπουδαίο που έκανες. Δεν αμφιβάλλω, θα έχει περάσει και bullying όπως και η Μαριτίνα. Η Μαριτίνα δεν μου το έλεγε πολλές φορές για να μη με στενοχωρήσει, αλλά είναι δυνατή, όσο δυνατή είναι τούτη, τόσο δυνατή είναι και η κόρη μου. Ποτέ δεν μάσησε από τέτοια».

fanpage