«Εδώ ήταν το σπίτι μου για 10 χρόνια»: Ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου στο τελευταίο αντίο

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν σήμερα στην Παιανία προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος.

Ο ηθοποιός υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο θέατρο Πανελλήνιο. Είχαν σχέση για δέκα χρόνια, υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της δεκαετίας του ‘90 και γι’ αυτό άλλωστε, μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Σήμερα, ο Νίκος Σταγόπουλος βρέθηκε στο σπίτι της ηθοποιού, όπου φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς την αποχαιρέτησαν πριν η σορός της μεταφερθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση. Με διακριτικότητα και συγκίνηση μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις που είχε με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

“Είμαστε σε έναν χώρο που εδώ έχω ζήσει 10 χρόνια. Ήταν το σπίτι μου. Και τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, σαν ένας στενός φίλος της και ήμουν πάντα διακριτικά δίπλα της και έτσι θέλω να παραμείνω” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 00’25”:

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε μιλήσει την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή της ΕΡΤ “Studio 4”, μιλώντας για την επιθυμία που του είχε εκφράσει η ηθοποιός.

“Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή. Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Ερωτας αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα” είχε πει.

“Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιεις ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι” είχε πει” πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή, ο Νίκος Σταγόπουλος.

tilestwra