Ειρήνη Σκλήβα: Έτσι πετσόκοψε Cash or Trash και τον οίκο Τρανούλη

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής “Cash or Trash” του Star, η Αθηνά Τρανούλη, κόρη του διάσημου σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, έκανε την εμφάνισή της για να βγάλει σε δημοπρασία ένα ιστορικό φόρεμα. Πρόκειται για το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα τη βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος το 1996.

Η Αθηνά Τρανούλη, με υπερηφάνεια, περιέγραψε το φόρεμα ως έργο υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένο ειδικά για τη Σκλήβα, κεντημένο με χρυσή κλωστή και φτιαγμένο από μεταξωτό ύφασμα. Το ενδιαφέρον των επενδυτών στην εκπομπή ήταν έντονο, ωστόσο, η πορεία της διαδικασίας πήρε μια απρόσμενη τροπή.

Οι επενδυτές, αναγνωρίζοντας την ιστορική αξία του φορέματος, τόνισαν ότι θα έπρεπε να βρεθεί σε μια πιο επίσημη δημοπρασία, και όχι στο πλαίσιο του παιχνιδιού.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η ίδια η Ειρήνη Σκλήβα προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, η οποία έφερε ανατροπή. Η Μις Κόσμος 1996 δήλωσε ότι το φόρεμα που φορούσε την ιστορική βραδιά της στέψης της βρίσκεται ακόμα στην κατοχή της και ότι δεν πρόκειται για το ίδιο φόρεμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου💕



Το διαβάσαμε ΕΔΩ