Ελένη Χατζίδου: Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία που δεν έχει δει ο Ετεοκλής Παύλου

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του πρωινού του Star, Ελένη Χατζίδου, προκάλεσε αίσθηση με μια αποκάλυψη που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η Χατζίδου αποκάλυψε ότι είχε πραγματοποιήσει μια ημίγυμνη φωτογράφηση, κάτι που ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, δεν γνώριζε.

Αυτή η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο μιας συζήτησης για τις προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη για γυμνές φωτογραφήσεις. Η Φιλίνη, μιλώντας για τη δική της εμπειρία, ανέφερε ότι παρά τις πολλές προτάσεις που είχε λάβει, ποτέ δεν αποδέχτηκε να κάνει γυμνό λόγω των αξιών και των πεποιθήσεων που είχε από την οικογένειά της.

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε την κατάσταση λέγοντας ότι γνωρίζει και άλλη καλλιτέχνιδα με το όνομα Ελένη που έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση, αναφερόμενος στην Ελένη Χατζίδου. Η Χατζίδου, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πλατό, επιβεβαίωσε τα λόγια του λέγοντας «Καλέ εγώ έχω κάνει».

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη στον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος αμέσως ρώτησε περισσότερα για τη φωτογράφηση. Η Χατζίδου απάντησε ότι δεν ήταν πλήρως γυμνή, αλλά φορούσε κάποια ρούχα που κάλυπταν μερικώς το σώμα της. Όταν ρωτήθηκε για το πότε έγινε αυτή η φωτογράφηση, η Χατζίδου παρέπεμψε τον σύζυγό της να κάνει έρευνα για να βρει τις φωτογραφίες.

Η αποκάλυψη αυτή δείχνει μια πτυχή της δημόσιας ζωής των διασήμων που συχνά παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό και ακόμη και στους ίδιους τους συντρόφους τους.

Μάλιστα εχουν κάνει και μία μαζί!Το διαβάσαμε ΕΔΩ