Εμφανίστηκε ο σεφ με story – “Πούλησε τον θάνατό του για εμπορικούς σκοπούς” μας γράφουν ακόλουθοί του

Εμφανίστηκε ο σεφ με story: Απο την Παρασκευή 30/09 το μεσημέρι όταν και εμφανίστηκε ένα story που έλεγε ότι έφυγε κανείς δεν έδινε κάποια σαφή απάντηση

Βέβαια το “έφυγε” μπορεί να σημαίνει πολλά. Έφυγε για να πάει να πάρει σουβλάκια (vegan), έφυγε για να πάει να πάρει τσιγάρα, έφυγε για να πάει ένα τριήμερο και να διαλογιστεί.

Ωστόσο, οι ακόλουθοί του, που ήταν αυτοί που μας ενημέρωσαν για το “φευγιό” του και το story του ανησύχησαν. Ανησύχησαν και όσοι πήγαν στο διήμερο vegan festival και δεν τον είδαν στο περίπτερό του.

Εμφανίστηκε ο σεφ με story – “Πούλησε τον θάνατό του για εμπορικούς σκοπούς” μας γράφουν ακόλουθοί του

Αμερικανιές για να γίνει ντόρος 

Πολλές φορές έχουμε δει διασημότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό να δημιουργούν “θόρυβο” χωρίς λόγο, προκαλώντας ντόρο στα ΜΜΕ για να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Κάτι ανάλογο έχουμε και εν προκειμένω σύμφωνα με αναγνώστες που μας έστειλαν τις τελευταίες δυο ώρες μηνύματα. “Αμερικανιές για να γίνει ντόρος και να έρθει στο προσκήνιο πριν ανοίξει το μαγαζί του” μας έγραψε ένας εξ αυτών, “Απόλυτα απαράδεκτος να πουλάει τον θάνατό του” μια κοπέλα η οποία δήλωσε και μεγάλη φαν του.

Όπως και να έχει, για εμάς μετράει τελικά ότι ο σεφ είναι καλά. Άλλωστε γράψαμε και το πρωί, πως νέοι άνθρωποι με ξεχωριστές ιδέες στην Ελλάδα, είναι πιο πολύτιμοι από ποτέ.

Το μόνο που θέλουμε, είναι να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τους εκατοντάδες ακόλουθούς του που πραγματικά ανησύχησαν.

Πηγή