Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω, ξεκουράζω τον σύντροφό μου πνευματικά»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περνάει μία πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, καθώς ζει έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο κρύβει καθώς φοβάται το «κακό μάτι».

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον αγαπημένο της στο Mega Καλημέρα, ενώ αναφέρθηκε και στις «φίλες» από το reality επιβίωσης που την πρόδωσα.

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω»

«Ο σύντροφός μου δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να εκτίθεται. Υπάρχει πολύ «κακό μάτι» γι΄αυτό προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Θέλω η σχέση που είμαι τώρα να είναι και η τελευταία μου. Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο, δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα με κάνει να θέλω οικογένεια, είναι πολύ κάλος», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών, αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν λάθος. Είμαι 39 ετών ακόμα, έχω θετική σκέψη για την απόκτηση παιδιών. Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω. Θέλω να στηρίζω και να ξεκουράζω τον σύντροφό μου πνευματικά. Ο σύντροφός μου ταιριάζει σε όλα με τον πάτερα μου. Ακόμη και πως κυνηγάνε κουνούπια».

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μία persona και αυτό πουλάει, καλά κάνει. Αρέσει στον ελληνικό λαό το να μιλάει κάποιος σπαστά ελληνικά, όπως κάνει και η Καλομοίρα», πρόσθεσε αναφορικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν.

Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου αναφέρθηκε και στις «φίλες» της που την προδώσαν

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν μετράει μόνο να έχεις καλή ψυχή, μετράει να έχεις κάλο λόγο και να μην ζηλεύεις. Είχα στηρίξει την Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι, άλλα… καλή καρδιά. Αγάπησα την Βρισηίδα, άλλα με στεναχώρησε πολύ με αυτά που έγιναν. Έχει κλείσει ο κύκλος «Βρισηίδα» για έμενα», τόνισε κλείνοντας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

tilestwra