Εφιάλτης για 14χρονο: Τον χτυπούσαν, τον εξευτέλιζαν και τον εξανάγκαζαν να κάνει χρήση ναρκωτικών

Το φως βλέπει μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση με δράστες ανήλικους και θύμα ένα αγόρι μόλις 14 ετών.

Μία υπόθεση που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει για το πως δύο παιδιά 15 και 16 ετών έχουν τόσο άγρια ένστικτα και λειτουργούν σαν να πρόκειται για καλά οργανωμένες συμμορίες.

Οι δύο ανήλικοι δράστες εδώ και τρία χρόνια είχαν κάνει τη ζωή ενός 14 χρόνου μαρτύριο. Τον απειλούσαν, τον εξευτέλιζαν, το έβρεχαν, τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές και τον ανάγκαζαν να κάνει χρήση κάνναβης.

Ορισμένες φορές οδηγούσαν το παιδί σε μια παιδική χαρά και προχωρούσαν στις πράξεις αυτές ενώ άλλες φορές οι σκηνές αυτές – σύμφωνα με την αστυνομία – εκτυλίσσονταν εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Η δράση των δύο ανηλίκων δραστών έλαβε τέλος το πρωί της Τρίτης όταν επιτέθηκαν για μια ακόμη και τελευταία φορά στο παιδί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μεταξύ 4ης και 5ης διδακτικής ώρας.

Μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο εντός των ορίων του αυτοφώρου στην περιοχή του Κορωπίου ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος προσήχθη στην υπηρεσία και εξετάστηκε.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία καθώς λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του προσέγγισε συνομήλικό του που περίμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησε σε κοντινό σημείο, τον χτύπησε και τον εξανάγκασε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή