Η Έλενα Ακρίτα έστειλε τις γαμήλιες ευχές στον Στέφανο Κασσελάκη και στον σύζυγο του

Η Έλενα Ακρίτα στέλνει ευχές στο ζευγάρι που παντρεύεται στις ΗΠΑ. Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ ζουν την πιο ξεχωριστή μέρα της σχέσης τους…

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ δεν έχουν σταματήσει να δέχονται ευχές για το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Οι ευχές για τον γάμο τους

Ο γάμος τους στις ΗΠΑ προκαλεί συζητήσεις τόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όσο φυσικά και στην Ελλάδα. Φίλοι και συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Άλλοι στέλνουν ευχές μέσω του διαδικτύου. Όπως η Έλενα Ακρίτα. «Καλοστέριωτοι! Να ζήσετε και να γεράσετε στο ίδιο μαξιλάρι» τους έγραψε.

Σημειώνεται πως το ευτυχές γεγονός που θα λάβει χώρα στο Χάμπτονς το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα κάνει κι ένα γλέντι σε παραμεθόρια περιοχή, το καλοκαίρι, στη χώρα μας.

«Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», σημείωσε αρχικά η κ. Αυγέρη μιλώντας στο Open.

Δείτε την ανάρτηση

fanpage