Η απάντηση μετά το ξέσπασμα της Τούνη: Η Soula Glamorous τα είπε όλα για τη διαρροή του προσκλητηρίου βάφτισης

Λίγες ώρες αφού διέρρευσε η φωτογραφία με το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με μια οργισμένη ανάρτηση.

«Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα, το καταλαβαίνετε τώρα. Δεν ήταν φυσικά δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…», είπε και συνέχισε: «Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει, ευχαριστώ!»

Η Soula Glamorous με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε στα μηνύματα που δέχτηκε γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γραμματέας νουνίτο έγινα τώρα. Δε ξέρω ποια δημοσιογράφος είναι και το έδωσε. Άλλες μισές λέτε εμένα, ενώ εμένα δε με κάλεσαν για να έχω προσκλητήριο και αν ήταν θα το ανέβαζα σε στόρι και δεν είμαι δημοσιογράφος επίσης. Οι άλλες μισές λέτε είναι κακό αυτό που έκαναν, είμαι μαζί σας, συμφωνώ γιατί μπορεί να ήθελαν να κάνουν έκπληξη και κατά 100% θα ανέβαινε στα σόσιαλ το όνομα».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Soula Glamorous:tilestwra