Η Κων/να Σπυροπούλου «λιώνει» για το γιο της: «Ζω οκτώ μήνες ευτυχίας, πάω παντού με το μωρό μου»

Για την μητρότητα και τις αλλαγές που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στη ζωή της μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι από τις μαμάδες που είναι συνέχεια από πάνω από το μωρό»

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας.

Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου.

Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω» ανέφερε χαρακηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Είναι φρέσκια μητέρα, είναι πάνω από το παιδί της, είναι 24 ώρες μαζί του, είναι υπερπροστατευτική πάρα πολύ. Πιο καλή και από μένα» ανέφερε η μητέρα της παρουσιάστριας στην κάμερα της εκπομπής.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ, ΒΛΑΣΣΗ

Ούσα νέα μαμά η παρουσιάστρια απολαμβάνει όσο τίποτα να περνά χρόνο με το μωράκι της. Ο μονάκριβος γιος της βαφτίστηκε στις  2 Σεπτεμβρίου! Ο μικρός πήρε το όνομα του μπαμπά του επιχειρηματία, Βλάσσης, και το μυστήριο τελέστηκε στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο μικρός πρίγκιπάς της επισκέφθηκαν την εκκλησία. Η παρουσιάστρια τήρησε την παράδοση και πήγε για τη θεία κοινωνία, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram. Η ίδια δημοσίευσε δύο σχετικά στιγμιότυπα στο προφίλ της και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η πρώτη μας κοινωνία».



tilestwra