Η Μαίρη Χρονοπούλου στην τελευταία της συνέντευξη: «Δεν ξέρω αν θέλω πια διασκέδαση στη ζωή μου»

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα (06/10) η Μαίρη Χρονοπούλου, σε ηλικία 90 ετών.

Όλα συνέβησαν μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε στο κεφάλι από πτώση μέσα στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται, πως τρεις μόλις ημέρες πριν από τον μοιραίο της τραυματισμό, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη.

Σε αυτή τη συνέντευξη, είχε αναφερθεί προσωπικές και ιδιαίτερα ευαίσθητες πτυχές του εαυτού της.

«Δεν ξέρω αν θέλω πια διασκέδαση στη ζωή μου, θέλω τρυφερότητα και αγκαλιά. Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο εύκολη η ζωή μου, εάν κάποιος έστω και στοιχειωδώς μου συμπαραστεκόταν», είχε παραδεχθεί η Μαίρη Χρονοπούλου στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Όταν περνάς μία σοβαρή εγχείρηση και περιμένεις 5-6 μέρες, να υπάρχει ένας να σου πει: βγήκαν καλά τα αποτελέσματα; Ήταν ή δεν ήταν καρκίνος τελικά; Πικρό», πρόσθετε η αείμνηστη ηθοποιός.

«Οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία. Ήμουν άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου, περνάω μια άσχημη εποχή», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου για την προσωπική της ζωή.

tilestwra