Η οικογενειακή βόλτα μετά τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασαν με το σπίτι τους

Ο Γιάννης Καλλιάνος βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση το τελευταίο διάστημα, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης 22/10.Ο γνωστός μετεωρολόγος γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειες που είχε στο σπίτι του, όπου έβλεπε Live τις κινήσεις του διαρρήκτη.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα

Ο Γιάννης Καλλιάνος θέλοντας να αφήσει πίσω του αυτές τις δυσάρεστες στιγμές, το πρωί της Κυριακής 22/10 απόλαυσε μια βόλτα με τον γιο του δίπλα στη θάλασσα.

Ο τρυφερός μπαμπάς μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του γιου του, ενώ εκείνος παίζει με το κινητό.

«Το πρώτο μισό της ζωής μας αγχώνονταν οι γονείς μας για εμάς. Το δεύτερο μισό, ήρθε η ώρα να αγχωθούμε εμείς για τα παιδιά μας (ενώ οι γονείς μας είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να ανησυχούν και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας…)

Σημερινή μας φωτογραφία από την οικογενειακή μας βόλτα στα πανέμορφα νότια προάστια…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε τους εδώ

fanpage