Η Στέλλα Γεωργιάδου απαντά στο “κράξιμο” για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Μετά την αποχώρησή της από το «I’m a celebrity», η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε ανοιχτά για τη διαφορετική εμφάνισή της.Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός στα social media με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί άλλαξε τόσο η τραγουδίστρια.

Η απάντηση

Στη συνέντευξη που έδωσε είπε το εξής: «Ήμουν έτοιμη για την κριτική στην εξωτερική μου εμφάνιση. Δικό μου πρόσωπο είναι, ό,τι θέλω το κάνω. Αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε χαρούμενοι με το πρόσωπό μας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Μου είπαν ότι έπεσε πολύ φτυάρι, αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορη. Σίγουρα πίσω από αυτά, κρύβονται άνθρωποι που έχουν μένος. Κάτι άλλο τους φταίει και ξεσπάνε πάνω μας».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα που έφυγα, ήθελα να ζήσω κι άλλες εμπειρίες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες που είχε. Αρχικά, για τον Τάσο Ξιαρχό δήλωσε: «Ο Τάσος είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα που δεν έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι επώνυμος».

Στη συνέχεια, η Στέλλα Γεωργιάδου πρόσθεσε: «Στο Celebrity γίνονται κάποια πηγαδάκια, τα οποία εμένα δεν μου αρέσουν και δεν με αφορούσαν. Για αυτό και είμαι εδώ. Όλοι για το χρηματικό πήγαμε, μην πούμε ψέματα. Έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν συμπεριφορά 180 μοίρες, προκειμένου να σωθούν». Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη σκληρή κριτική του στο ριάλιτι. «Δεν μπορεί ο κύριος Λιάγκας να αμφισβητεί την καριέρα κανενός. Πουλάει το αρνητικό σχόλιο», κατέληξε.

fanpage