«Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοnτευτική»

Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ήταν ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ της Δευτέρας. Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει μετά από πολλά χρόνια και είπε πολλά. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα νεύρα του με τη δημοσιογράφο.

“Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική” της είπε κάποια στιγμή ο μουσικός ενώ σε άλλη στιγμή την προειδοποίησε ότι θα λέει ό,τι θέλει, όσο ακραίο και αν ακούγεται:

“Μην μου λες τι θα λέω, δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα” της είπε χαρακτηριστικά.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Καρβέλας αποκάλεσε “βόθρο” το πολιτικό τοπίο, μια αναφορά που θύμιζε λίγο τη Χρυσή Αυγή, και όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις για να τεκμηριώσει την άποψή του, ο ίδιος εκνευρίστηκε.

Ο μουσικός δεν έκρυψε τα νεύρα του και της είπε ότι δεν θα του υποδεικνύει πώς θα μιλάει, ενώ τόνισε πως η συζήτηση μαζί της είναι “λίγο απογοητευτική”.

“Γιατί είσαι τόσο ισοπεδωτική, δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς αυτό που λέω;” της είπε.

“Πιάνεσαι από μία λέξη. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα” είπε και τότε η Νίκη Λυμπεράκη του απάντησε:

“Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε”, σχολίασε από την πλευρά της για τον βόθρο και τη Βουλή.

a4a1707c4b3d4bb49c04641932ef6abe

“Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ, άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα, αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος” είπε επίσης ο Νίκος Καρβέλας.

a535b8cf6c87417cbd1217343302e5bd

“Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;” τον ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

“Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική” είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντάει:

“Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς”.

@lubentv

Ο Νίκος Καρβέλας καίει τον εγκέφαλο της Νίκης Λυμπεράκη LIVE στο ΜΕGA

♬ πρωτότυπος ήχος – Luben – Luben


tilestwra