Η Τούνη πήρε θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο;»

Την άποψη της για τον πόλεμο στο Ισραήλ, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το ρόλο της Χαμάς εξέφρασε μέσω Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer ανέφερε σε insta story της αρχικά: «Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά. Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο… Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα! Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση».

Τούνη

Κατόπιν και μετά από σχόλια που έλαβε για όσα έγραψε, η Ιωάννα Τούνη θέλησε ξεκαθαρίσει τη στάση της, ωστόσο μπερδεύτηκε και έκανε λόγο για… «4ο Παγκόσμιο Πόλεμο», ενώ έχουν γίνει μόνο δύο.

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, που στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.