«Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια αλλά δεν πρόλαβα»: Ζωντανóς νεκρóς ο σύζυγος της Εύης, δεν έκλεισαν ούτε ένα χρόνο γάμου

Η Εύη Ανδρεαδάκη έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της, ο οποίος είναι συντετριμμένος.

Ειδικότερα, η 40χρονη νοσηλεύτρια, αξιωματικός της Πολεμικής Aεροπορίας, ήταν εκπαιδευμένη για αυτές τις αποστολές, ενώ ο θάνατος τους αδελφού της, το 2005, πριν από 18 χρόνια, σε τροχαίο, την έκανε πιο δυνατή.

Πρότυπό της αποτελούσε ο θείος της, χειριστής μαχητικού, που “έφυγε” από τη ζωή το 1980, σε αεροπορικό δυστύχημα, σώζοντας την πόλη της Λαμίας από μεγάλη καταστροφή.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της Εύης Ανδρεαδάκη

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στα όνειρα που γκρεμίστηκαν και τη ζωή που δεν κατάφερε να ζήσει με την 40χρονη επισμηναγό.

Όπως υπογράμμισε «και εμείς νέο ζευγάρι ήμασταν. Κάναμε τα σχέδιά μας, θέλαμε να κάνουμε την οικογένειά μας, είχαμε προχωρήσει, δεν πρόλαβα…» και πρόσθεσε ότι είχε τις αντιρρήσεις του για το ταξίδι στην Λιβύη.

Τα τελευταία λόγια που είπε η Εύη Ανδρεαδάκη στον σύζυγό της

Αναφερόμενος στα τελευταία λόγια που του είπε, σημείωσε «όταν έφθασε στη Βεγγάζη μπήκε στο wifi που είχανε μαζί, μιλάγαμε μέχρι τις τρεις παρά δέκα και μετά μπήκαν στα λεωφορεία, μου λέει “από ‘δω και πέρα δεν μπορώ σου μιλήσω, θα σου μιλήσω όταν φθάσω”».tilestwra