Θεοδώρα Τζάκρη για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η μόνη απάντηση»

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τις εκλογές του κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή (17.09.2023), και τις υποψηφιότητες για την προεδρία, τονίζοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης “είναι η μόνη απάντηση στις ανάγκες των καθημερινών ανθρώπων”.

Αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, τόνισε ότι ο υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ “έχει δει από πρώτο χέρι πως όταν το κράτος εφαρμόζει τους νόμους απέναντι σε όλους και ειδικά απέναντι στους ισχυρούς, τότε οι άνθρωποι της εργασίας και της αγοράς μπορούν να δημιουργήσουν. Το “διαφορετικός” δεν σημαίνει ξένος ή αλλότριος. Εάν διαλέγαμε τα ίδια θα ήταν σαν να βραβεύαμε δια της επιμονής μία πορεία έκπτωσης που είχαμε πάρει. Το ξαναμοίρασμα της τράπουλας αποτελεί μία ιστορική επιταγή που δεν συνιστούν απλώς την καλύτερη εναλλακτική”.

Και συνέχισε: “Αυτό εκφράζει το ένστικτο συντήρησης των μεγάλων παρατάξεων που εδράζεται στους απλούς ιδιοτελείς ανθρώπους αυτών των παρατάξεων, οι οποίοι δρουν και συμπεριφέρονται χωρίς μικροϋπολογισμούς και διευθετήσεις αλλά με σχετική ανιδιοτέλεια. Η δημοσκόπησή του MEGA είπε πως σε δύο εβδομάδες κάποιος είναι φανερά πρώτος στο επίμαχο κοινό παρά το προφανές έλλειμα αναγνωρισιμότητας του. Όσα παρουσίασε ο κ. Φαναράς αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της λύσης από τον πρώτο γύρο. Πιστεύω πως την Κυριακή θα έχουμε τελική εκλογή με ποσοστό πάνω από 50%”.tilestwra