Θεσσαλία: Καρέ – καρέ δραματική επιχείρηση των ΟΥΚ του Λιμενικού με το νερό μέχρι το λαιμό

Σε απέραντη λίμνη έχουν μετατραπεί ολόκληρες περιοχές της Θεσσαλίας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με τις επιχειρήσεις διάσωσης να συνεχίζονται. Μάλιστα, στα χωριά Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση και Μαραθέα του δήμου Παλαμά η κατάσταση παραμένει τραγική.

Στις περιοχές αυτές επιχειρούν και άνδρες από την Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, αναζητώντας εγκλωβισμένους μέσα στα λασπόνερα που έχουν καλύψει τα πάντα.

Τα μέλη της μονάδας μπαίνουν υπό αντίξοες συνθήκες, μέσα σε πλημμυρισμένα σπίτια με κίνδυνο της ζωής τους. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βουτάνε σχεδόν ολόκληροι κάτω το νερό για να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή των απεγκλωβισμών.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τους άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού που την Κυριακή (10/9) εντόπισαν νεκρούς στη Μεταμόρφωση, έναν 65χρονο άνδρα και την 85χρονη μητέρα του.

Θεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του ΠαλαμάΘεσσαλία – Φωτογραφίες: Καρέ – καρέ οι επιχειρήσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού σε χωριά του Παλαμάtilestwra