Θρήνος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας – Νεκρń η γυναίκα του

Βαρύ είναι το πένθος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν ‘τ Σιπ καθώς η σύζυγός του Ντανιέλε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

  • Ο άλλοτε άσος της Εθνικής Ολλανδίας και του Άγιαξ, όπου πλέον έχει θέση τεχνικού συμβούλιου, είχε χάσει προ τετραετίας (όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάδας) και την αδερφή του.

Η είδηση του θανάτου της Ντανιέλε Φαν ‘τ Σιπ γνωστοποιήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram..
Ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η γυναίκα του.

  • Ήταν στις 14 Νοεμβρίου 2021, όταν πια η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στον τελευταίο του διεθνή αγώνα κόντρα στο Κόσοβο.

Η γυναίκα του Ντανιέλε περπατούσε κοντά στην Ακρόπολη εκείνη την ημέρα με έναν φίλο και ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων που αποκάλυψαν ότι είχε μεταστατικό καρκίνο. Έδωσε μια μεγάλη μάχη αλλά τελικά νικήθηκε απ’ την επάρατη νόσο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός, που πλέον εργάζεται στον Άγιαξ, έγραψε τα εξής: “Η πιο όμορφη και γλυκιά… Πάντα θα σε βλέπω και θα σε ακούω και θα είμαι εκεί για το πιο πολύτιμο δώρο που μου άφησες πίσω… τον Davey και την Estelle. Η αγάπη (η αγάπη μας) δεν σταματά εδώ, αλλά θα διαρκέσει και θα συνεχίσει να εξαπλώνεται..”

tilestwra