Θρίλερ χωρίς τέλος για 6η μέρα: Τι πραγματικά συνέβη στον αγαπητό Vegan σεφ Παναγιώτη Μαγουλά;

Θρίλερ χωρίς τέλος για 6η μέρα: Τι ακριβώς έχει γίνει; Κανείς δεν δίνει μια σαφή απάντηση – Καμία κινητικότητα στο κατάστημα που βρισκόταν υπό κατασκευή στο Ίλιον – Αγωνία για εκατοντάδες ακολούθους του

Εμφανίστηκε ο σεφ με story – “Πούλησε τον θάνατό του για εμπορικούς σκοπούς” μας γράφουν ακόλουθοί του

Σε θρίλερ εξελίσσεται για 6η μέρα η πληροφορία πως ο γνωστός από το Dragon Den vegan chef Παναγιώτης Μαγουλάς απεβίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ανακοίνωση έγινε με ένα story στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram και το facebook.

Από εκείνη τη στιγμή και ενώ κάναμε προσπάθειες για να διασταυρώσουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν βρίσκουμε την παραμικρή άκρη.

Θρίλερ χωρίς τέλος για 6η μέρα, για το τι συνέβη στον αγαπητό Vegan σεφ Παναγιώτη Μαγουλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/09, στα social media του 25χρονου Vegan Chef Παναγιώτη Μαγουλά που γνωρίσαμε μέσα από το Dragons Den και το επιτυχημένο deal του με 3 από τους 4 επενδυτές ύψους 60 χιλιάδων ευρώ, δημοσιεύθηκε story, με το οποίο μας ενημέρωναν ότι “Ο Παναγιώτης Μαγουλάς έφυγε στις 12:38 30/09 – Παρακαλώ μην στέλνετε μηνύματα”.

Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία με ότι μέσο διαθέταμε αλλά αποδείχθηκε μάταιο. Η υπεύθυνη του Festival που τελικά απάντησε το μεσημέρι τις Κυριακής στις κλήσεις μας, απάντησε ότι “Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση, ευχαριστώ” και μας έκλεισε το τηλέφωνό, με συνεργάτες και φίλους του που ήρθαμε σε επικοινωνία, μας διαβεβαίωσαν ότι τον αναζητούν και οι ίδιοι μετά τη δημοσίευση του story στο προφίλ του στο instagram, αλλά δεν κατάφεραν να μιλήσουν.

Στην οδό Μπίμπιζα στο Ίλιον, το κατάστημα που είναι υπό κατασκευή, δεν έχει καμία κινητικότητα. Επίσημη ανακοίνωση από την οικογένειά του δεν έχει γίνει.

Μόνη ελπίδα να μην ισχύει, τα μηνύματα του Λέων Γιόχαη και η φράση “Κάτι άλλο έχει συμβεί”

Ο Λέων Γιοχάη απάντησε σε μηνύματα ακολούθων του Παναγιώτη Μαγουλά, διαβεβαιώνοντας πως έχει μιλήσει και είναι καλά. Ισχυρίζεται πως ο λογαριασμός του στο instagram παραβιάστηκε και πως γίνεται προσπάθεια ανάκτησής του. Οι ακόλουθοι του Παναγιώτη ωστόσο, δεν δείχνουν να πιστεύουν τα λεγόμενά του. Η μόνη ελπίδα, είναι να έχει συμβεί κάτι άλλο που μόνο πολύ λίγοι ξέρουν.

Θρίλερ χωρίς τέλος για 6η μέρα, για το τι συνέβη στον αγαπητό Vegan σεφ Παναγιώτη Μαγουλά

Έφυγε ο Παναγιώτης ή εξαφανίστηκε; Οικονομικό το κίνητρο; 

Κάποιες “γλώσσες” λένε πως το κίνητρο πίσω από την περίεργη σιγή των τελευταίων ημερών είναι οικονομικό. “Κάτι έχει γίνει, αλλά δεν ξέρει πραγματικά κανείς τι” λένε κάποιοι άλλοι. Την πραγματική αλήθεια, την γνωρίζουν πολύ λίγοι από το στενό του οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Μπερδεμένοι οι φαν του σεφ – Αγωνιούν για την τύχη του

Δεκάδες μηνύματα έχουν κατακλύσει τον λογαριασμό του. Κάποιοι, φανερά απογοητευμένοι απαιτούν να βγει κάποιος υπεύθυνα και να απαντήσει στις φήμες για την τύχη του Παναγιώτη.

Άλλοι επισημαίνουν, πως συνήθως σε “χακαρίσματα” λογαριασμών και δημοσιεύσεων αναληθών πληροφοριών, τα θιγόμενα πρόσωπα δημοσιεύουν άμεσα μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή από νέο λογαριασμό τη διάψευση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν έχουμε κάτι τέτοιο.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το γεγονός σα να μην υπάρχει είδηση

Περίεργο είναι και το γεγονός ότι πέρα από το δικό μας μέσο, κανένα άλλο δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση. Ίσως να μην το αντιλήφθηκαν, ίσως να μην έχει “δημοσιογραφικό” ενδιαφέρον.

Θα συνεχίσουμε την έρευνα και θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία. Ευχόμαστε από καρδιάς, όλη αυτή η ιστορία να είναι απλά μια κακόγουστη φάρσα. Νέοι άνθρωποι με μοναδικές ιδέες, μας κάνουν περήφανους και δεν πρέπει να “φεύγουν” σε τόσο νεαρή ηλικία.



Πηγή