Ιάσονας Μανδηλάς: «Θυμάμαι το πρώτο μου φιλί με αγόρι, βέβαια, τον Κώστα»

“Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν προς το σπίτι μου εκεί που σκάει το κύμα” τόνισε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Για το πρώτο του φιλί με αγόρι, την συνέντευξη για την… ιδανική γυναίκα αλλά και το coming out μίλησε με χαμόγελο ο Ιάσονας Μανδηλάς στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και την κάμερα του Breakfast@Star την Τετάρτη.

“Νομίζω πως ένα από τα πρώτα μου φιλιά ήταν με την παιδική μου φίλη, την Έλια. Μετά θυμάμαι και το πρώτο μου φιλί με αγόρι, βέβαια, με τον Κώστα.

Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν στον Γαλησσά προς το σπίτι μου εκεί που σκάει το κύμα” τόνισε αρχικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

Θυμάται, αλήθεια, την πρώτη φορά που χρειάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση, τι προσέχει σε μια γυναίκα; “Πω, πω, πω! Είναι και σε περιοδικό και την έχω αυτή την απάντηση! Δεν ντρεπόμουν; Δεν ντρεπόμουν όταν απαντούσα;

Αλλά λες πως ήταν η πρώτη μου χρονιά που ήμουν στους “Συμμαθητές” οπότε ήταν οι πρώτες – πρώτες συνεντεύξεις και δεν ήξερα ότι θα υπάρξουν άλλες τόσες. Τι είπα: Κάτι…. μ’ αρέσουν οι γυμνασμένες καμπύλες”.

“Έχω νιώσει να με κοιτάνε παράξενα στον δρόμο και νομίζω πως ήταν μετά από το coming out μου, που προσπάθησα και γω λίγο να πω “έλα, πιάσε το αγόρι σου χέρι – χέρι”. Εκεί όμως, την πρώτη φορά, που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα, λες… μήπως να το αφήσω;

tilestwra