Κέι Άλβες: Πόσα τελικά βγάζει από το Onlyfans η αθλήτρια του βόλεϊ

Ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει χρήματα, αλλά συχνά αυτά δεν είναι ικανά για να μπορέσει ο αθλητής να στηρίξει τη ζωή σου στα έσοδα που θα βγάλει μέσα από αυτόν τα χρόνια που θα πρωταγωνιστεί και η αθλήτρια του βόλεϊ από τη Βραζιλία Κέι Άλβες έχει βρει νέα πηγή εσόδων παράλληλα με την αθλητική της καριέρα. Το Onlyfans!

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα εκατομμύρια των ακολουθούν που έχει κερδίσει στα social media εξαιτίας Αυτής Αλλά και της προβολής που έχει μέσα αθλητισμό την οδήγησαν να πάρει την απόφαση προς τη συνδρομητική πλατφόρμα!

Πολλές φορές έχει αναφέρει ότι τα χρήματα που βγάζεις μέσα από τον onlyfans σε ένα μήνα, είναι περισσότερο ακόμα και αυτά που βγάζει μέσα από το βόλεϊ σε όλη της την καριέρα! Και για να μιλήσουμε με νούμερα, έχει υπάρξει μήνας που έχει κερδίσει περισσότερα από 2.000.000 ευρώ δείχνοντας το σώμα της και πουλώντας φωτογραφίες και videos!

Η μηνιαία συνδρομή είναι 13,99 δολάρια και χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 3,2 εκατομμύρια followers που είχε στο instagram προτού κάνει onlyfans κέρδισε 10 εκατομμύρια ακόμα και εκτοξεύτηκε στα 13 εκατομμύρια!

Αν και παραδέχτηκε ότι δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει την καριέρα της στο OnlyFans, έχοντας παρασυρθεί από τα χρήματα που λαμβάνει.
Η ίδια είπε: «Παίζω για τρίτη χρονιά σε επαγγελματική ομάδα βόλεϊ και θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία αθλητή.

«Αλλά τα χρήματα και οι δραστηριότητες εκτός γηπέδου άρχισαν να αυξάνονται πολύ για μένα. Έτσι άρχισα να δίνω λίγο περισσότερη προσοχή σε μια παράλληλη καριέρα μέσα απο τα social media και τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, σήμερα είναι το μεγαλύτερο εισόδημά μου, θεωρώ τον εαυτό μου αθλητή και αυτό είναι που έκανε την εικόνα μου να μεγαλώσει στο διαδίκτυο.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ