Καίτη Γκρέυ: Τα είπε «τσεκουράτα» ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε πριν μπει στο δικαστήριο ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη και εγγονός της Καίτης Γκρέυ, για την οποία εκδικάζεται η επιμέλεια. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης δε «μάσησε» τα λόγια του και τα είπε «τσεκουράτα», αποκαλύπτοντας πως η γιαγιά του έχει άνοια και η αντίδικη πλευρά τα κάνει όλα αυτά για την περιουσία της.

Τα είπε τσεκουράτα!

Υπενθυμίζεται, πως ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, ενώ από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.Ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος, λίγο πριν μπει στην Ευελπίδων έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας πως η αντίδικη πλευρά αποσκοπεί στην περιουσία της Καίτης Γκρέυ,

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας.

Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο», είπε στους δημοσιογράφος ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη.

fanpage