Κασσελάκης: «Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα»

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιστρέφει στο προσκήνιο με μια εκτενή συνέντευξη που υπόσχεται να αναδείξει τις απόψεις και τις προτεραιότητές του. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στις 00:15, προσφέροντας μια ευκαιρία για βαθύτερη κατανόηση των πολιτικών του στόχων και της πορείας του κόμματός του.

Ταυτόχρονα, οι “Πρωταγωνιστές” επιστρέφουν στον αέρα του Alpha, συνεχίζοντας να αφηγούνται συναρπαστικές ιστορίες και εξομολογήσεις ανθρώπων που κρύβουν πολύτιμες εμπειρίες. Ο σταθμός συγκεντρώνει εικόνες και ήχους με προσοχή, δημιουργώντας το υλικό για ντοκιμαντέρ που απευθύνεται στον νου και την καρδιά του κοινού.

Ένα αέναο κυνήγι εκπλήξεων και αναζήτησης αληθινών Πρωταγωνιστών συνεχίζεται, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο πρώτος σε αυτή τη σειρά σημαντικών προσωπικοτήτων που θα μοιραστεί την εμπειρία του και τις απόψεις του με το κοινό.

«Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε», δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα του Alpha.

«Να κρατικοποιήσουμε τη ΔΕΗ. Έχει αποδειχθεί σε διάφορες χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα δημόσια αγαθά, όταν διοικούνται με όρους κερδοσκοπικούς, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνία», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

tilestwra