Κασσελάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό»

Νέα παρέμβαση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media με την οποία απάντησε και για όσα τον επέκριναν πως έλεγε σε νεαρή ηλικία. Υπενθυμίζεται ότι η «Εφ. Συν» ανάρτησε παλαιότερα άρθρα του Στέφανου Κασσελάκη όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μειώσεις σε μισθούς και απολύσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την νέα ανάρτηση του έβαλε στο στόχαστρό του τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για ακροδεξιά στοιχεία. Εν αντιθέσει με τον ίδιο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που στόχο έχει την αλλαγή προς το καλύτερο και προς την Αριστερά.

Αρχικά στην ανάρτησή του ανέφερε πως «έψαξαν τι έλεγα στα 19 μου και στα 24 μου, λες και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα τις γιγαντιαίες ανισότητες, άλλαξα. Έχω τη δύναμη να αλλάζω. Παρότι γνώριζα τον Μητσοτάκη, πολιτεύτηκα με τον Τσίπρα, ανιδιοτελώς, σε μη εκλόγιμη θέση. Επειδή είδα τη χρηστή του διοίκηση, το ήθος του, τη δύναμή του να αλλάξει ο ίδιος».

Και συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας πως «Είπα σε μία συνέντευξή μου ότι ο 24χρονος Στέφανος δε θα ψήφιζε τον 35χρονο Στέφανο. Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη. Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό».

Και κατέληξε κορυφώνοντας την επίθεση προς τον πρωθυπουργό: «Διότι ο πατέρας του αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη, και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη. Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος. Ό,τι είμαι είναι ό,τι κατέκτησα μόνος. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά», πρόσθεσε.

tilestwra