Κατάξανθη και κούκλα της: Η Ελένη Μενεγάκη με τη μικρή κόρη της στην Αθήνα μαγνήτισε τα βλέμματα

Την παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Mega, Ελένη Μενεγάκη μαζί με τη μικρότερη κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε πρόσφατη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

“Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου και στη συνέχεια γευμάτισαν στο Athénée για περισσότερο από μία ώρα. Η μικρή δεν αποχωρίστηκε λεπτό από την αγκαλιά της την κούκλα της” αναφέρει πηγή στο ΟΚ!.

Αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος – Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορέσω

“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει” έχει πει για την απόφαση να αποκτήσει τέταρτο παιδί.

“Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα”.

tilestwra