Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έκανα καριέρα με τις πλάτες άλλων. Μένιος Φουρθιωτης και Νίκος Κοκλώνης σε Viral φωτογραφία

Τα social media αποτελούν πάντα πρόσφορο έδαφος για τις δημόσιες διαμάχες και τις προσωπικές κόντρες των celebrities, και η πρόσφατη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Twitter, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την άμεση ανταλλαγή απόψεων, έχει μετατραπεί σε πεδίο “μάχης” για τους υποστηρικτές των δύο παρουσιαστριών.

Η συγκεκριμένη κόντρα, που απασχόλησε ιδιαίτερα τα social media σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, έχει γίνει το επίκεντρο πολλών σχολίων και αναρτήσεων, ενώ έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο θέμα στα μεγαλύτερα websites. Οι υποστηρικτές της Καινούργιου και της Σκορδά έχουν αναλάβει δράση, εκφράζοντας δυναμικά τις προσωπικές τους απόψεις και υποστηρίζοντας την “πλευρά” τους με πάθος.

Παρατηρείται μια σημαντική τάση από την πλευρά των γυναικών χρηστών των social media τάσσονται με την πλευρά της Φαίης Σκορδά, εκφράζοντας δυσαρέσκεια και κριτική προς την Κατερίνα Καινούργιου.

Η κριτική εστιάζεται κυρίως στην άποψη ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει ανταγωνισμός και αντιπαλότητα σε έναν τόσο δύσκολο χώρο όπως είναι αυτός της τηλεόρασης και της δημοσιότητας, ειδικά μεταξύ γυναικών.

Η συζήτηση δεν περιορίζεται στον αριθμό των τηλεθεατών ή στην απήχηση των εκπομπών, αλλά επεκτείνεται και στο πώς η κάθε πλευρά αντιμετωπίζει θέματα γυναικείας αλληλεγγύης και υποστήριξης στον εργασιακό χώρο. Συγκεκριμένα, ορισμένες χρήστριες επικρίνουν την Καινούργιου για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την κόντρα, αφήνοντας υπονοούμενα για την καριέρα της Σκορδά και τις προσωπικές της επιλογές.

Δεν έχω κάνει καριέρα με τις πλάτες άλλων δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ στο διαδίκτυο viral έχει γίνει μία φωτογραφία με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε από τα αζήτητα την Κατερίνα Καινούργιου στο Ε αφού είχε διαγνώσει την προσπάθειά της να είναι με κάθε τίμημα μπροστά από την κάμερα! Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου μετακόμισε στο open και πλέον βρίσκεται στον Alpha!

Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε το πόσο αγάπη και ευγνωμοσύνη αναφερόταν στο Μένιο Φουρθιώτη τον οποίον μάλλον σήμερα έχει ξεχάσει, μπορεί και να έχει μπλοκάρει



Το διαβάσαμε ΕΔΩ