Κερατσίνι: Μαρτυρίες-σοκ για τη δράση δεύτερου Youtuber – «Πίσω από αυτούς υπάρχουν άλλα 20 άτομα»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για δεύτερο Youtuber που βασανίζει άτομα με αναπηριά για να αποκομίσει χρήματα σε live streaming

Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση και δεύτερου youtuber, ο οποίος φέρεται να κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενος άτομα με αναπηρία.

Ο επονομαζόμενος «Αρχηγός» φαίνεται πως καλεί στο σπίτι του δύο παιδιά με νοητική αναπηριά τα οποία βάζει να παίζουν ξύλο μεταξύ τους σε ζωντανή μετάδοση.

Νέες μαρτυρίες στο MEGA φανερώνουν τον τρόπο δράσης του. «Πέσανε τα donate και σου λέει ο (…) «τώρα πώς θα συνεχίσω να βγάζω λεφτά;» και πήγε στο TikTok. Τους πάσαρε στον άλλον που είπε: «Τώρα που μου είναι άχρηστοι πάρ’ τους εσύ να τους ξεζουμίσεις ό,τι βγάλεις και εγώ τώρα η μεγάλη μπάζα είναι στο TikTok». Αν δεις στο TikTok αυτός φιγουράρει στην κατάταξη νούμερο ένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει και 12.000€ την εβδομάδα», αναφέρεται.

Νέες καταγγελίες κάνουν λόγο ακόμα και για σεξουαλική εκμετάλλευση κοριτσιών, καθώς ο εμπνευστής της κεντρικής ιδέας φαίνεται να βγάζει χρήματα από δωρεές συνδρομητών, βάζοντας κοπέλες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους, σε ζωντανή μετάδοση, πάντα.

Μάλιστα ένας συνδρομητής του έβαλε χρήματα για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις ένα κορίτσι τοξικοεξαρτημένο. Μαρτυρία αναφέρει ότι έβαλε 20 ευρώ «εισιτήριο».

Μέσα από challenges εξευτελίζει ανθρώπους με νοητική αναπηρία, τους οποίους βάζει να μπλέκονται σε καυγάδες, ενθαρρύνοντάς τους μάλιστα, ενώ σε εξηγήσεις που δίνει ισχυρίζεται: «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

Τα live streaming είναι καθημερινά και μάλιστα δυναμώνει και την τηλεόραση, περιμένοντας να ακούσει τι καινούργιο θα αποκαλυφθεί για εκείνον, ενώ κάνει λόγο ακόμα και για «τραμπουκισμό» από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα βίντεο της φρίκης που έρχονται στο φως καθημερινά είναι πολλά και οι αρχές ερευνούν τώρα πόσοι και με ποιον τρόπο εμπλέκονται. Στο MEGA μίλησε μία γυναίκα, η οποία εντόπισε πολύ νωρίς τη δράση του αδίστακτου κυκλώματος.

«Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό”. Να ξέρετε όμως ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό” υπάρχουν άλλα 20 άτομα», λέει αρχικά.

«Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά η αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την αστυνομία, γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου σπάσανε το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία», προσθέτει και στη συνέχεια αναφέρει ότι όλη η ομάδα των εν λόγω youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική δράση στο TikTok.

Πηγή