Κιβωτός: «Ο πατέρας Αντώνιος και εγώ συγχωρούμε τους καταγγέλλοντες», λέει η πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Εξελίξεις στην υπόθεση μετά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Στην ΕΡΤ μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή με αφορμή τη δημοσιοποίηση της επιστολής του 16χρονου, σύμφωνα με την οποία ο ανήλικος ανακαλεί την προηγούμενη κατάθεσή του σε βάρος του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» για ασελγείς πράξεις. Παράλληλα η πρεσβυτέρα κάνει λόγο για αποκάλυψη της αλήθειας.

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή τη λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας», ανέφερε αρχικά η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Μάλιστα μεταξύ άλλων η πρεσβυτέρα ανέφερε πως τόσο η ίδια όσο και πατέρας Αντώνιος συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχθηκαν από άλλους. «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε», δήλωσε η πρεσβυτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν μιλήσει στην ΕΡΤ η πρεσβυτέρα η μητέρα του 16χρονου μιλώντας στο Mega ανέφερε πως η επιστολή που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ είναι πλαστή και πως δεν υπάρχει καμία ανασκευή στην πρώτη κατάθεση του γιου της.

Πηγή